Jídelní a nápojový lístek
Restaurant U Perónu

Naše restaurace nabízí skvělé polední menu s výběrem čerstvých sezónních ingrediencí, které vám zajistí zdravé a chutné obědy.

 

Seznam alergenů+420 721 441 440

Jídelní lístek

Nápojový lístek

Nabídka rautových mís

STUDENÝ BUFET

Tence krájená parmská šunka pokapaná olivovým olejem se sladkým melounem, dekorovaná hoblinami parmezánu1kg/1100,-
Tradiční „Roastbeef“ pečený do růžova s domácí tatarskou omáčkou1kg/1300,-
Tataráček z lososa prochucený sojovou omáčkou kikkoman, šalotkou a citrónovým olejem s bylinkovými tousty1kg/1500,-
Tygří krevety v čerstvém koriandru, medu, sojové omáčce a chilli1kg/1400,-
Losos marinovaný na severský způsob v citrusových plodech se salátkem z oliv, fazolek a řapíkatého celeru v kombinaci s koprovým dresinkem1kg/1500,-
Tatarský biftek s topinkami1kg/1700,-
Na tenké plátky krájené „Carpaccio“ z hovězí svíčkové s pestem z čerstvé bazalky s křepelčím vajíčkem, rukolou, obřími kapary a hoblinami parmezánu1kg/1700,-
Vepřová panenská svíčková pečená v provensálských bylinách a podávaná se salátem z marinovaných žampiónů1kg/1100,-
Hovězí jazyk s křenem a hořčicí podávaný s jemně krajenou cibulí1kg/700,-
Cherry rajčátka s mozzarellou marinovanou v bazalkovém pestu a balsamicovým sirupem1kg/650,-
Carpaccio z grilovaného lilku s rukolou1kg/650,-
Marinovaný modrý sýr v oleji z vlašských ořechů a barevném pepři1kg/750,-
Antipasti – sušená rajčata, kompot z pečených marinovaných paprik, marmeláda z červené cibule, parmezán s medem a drcenými kávovými zrnky, obří kapary, marinovaný grilovaný lilek1kg/750,-
Variace českých sýrů s višňovou zavařeninou a ořechy1kg/800,-
Variace dušené šunky a salámů s nakládanou zeleninkou1kg/700,-
Čerstvá krájená zelenina s výběrem dresinků1kg/550,-

TEPLÝ BUFET

Pečené selátko z grilu okrajované (váha cca 15kg a více)1kg/650,-
Šunka od kosti krájená před Vašimi zraky s hořčicí, smetanovým křenem a nakládanou zeleninou (min. 12kg)1kg/650,-
Grilovaná žebra v pikantní medové marinádě1kg/700,-
Kuřecí křidélka „Buffalo“1kg/600,-
Filety norského lososa pečené na kůži s rajčatovo-jablečnou omáčkou „Yaki soba“1kg/1500,-
Filírovaná na kůži pečená kachní prsíčka s burgundskou omáčkou1kg/1150,-
Vepřová panenka marinovaná v černém pivě na dušené mrkvi se zázvorem1kg/1100,-
Pečená kuřecí stehýnka v kouřové soli s BBQ omáčkou1kg/650,-
Kuřecí roláda s bylinkovou žemlovou nádivkou a uzeným masem1kg/900,-
Domácí kebabové špízky servírované s okurkovým jogurtem s mátou1kg/700,-
Hovězí gulášek vařený pomalým způsobem120g/129,-
Kuřecí mini řízečky1kg/800,-
Řízečky z vepřové panenky1kg/900,-

PŘÍLOHY

Brambor pečený ve slupce s bylinkovým přelivem1ks/45,-
Šťouchané brambory se slaninou a cibulí1kg/390,-
Fazolky na česneku1kg/450,-
Pečená rajčata s tymiánem a parmezánem1kg/450,-
Grilované kukuřičné klasy1ks/60,-
V paprice gratinovaný balkánský sýr1kg/600,-
Pilav z jasmínové rýže1kg/400,-
Na másle dušená míchaná zelenina1kg/450,-
Rozpečená česneková bageta1ks/50,-

SLADKÉ POKUŠENÍ

Minidezerty dle výběru1ks/45,-
Čerstvý ananas se smetanovým karamelem1kg/650,-
Domácí jablečný závin1kg/450,-
Variace čerstvého ovoce1kg/550,-
 

Seznam alergenů

  1. Lepek
    pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy
  2. Korýši
  3. Vejce
  4. Ryby
  5. Arašídy
    podzemnice olejná
  6. Sója
    sójové boby
  7. Mléko
  8. Skořápkové plody
    mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie
  9. Celer
  10. Hořčice
  11. Sezam
    sezamová semena
  12. Oxid siřičitý a siřičitany
    E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228
  13. Vlčí bob
    lupina
  14. Měkkýši