Menu
Restaurant U Perónu

Naše restaurace nabízí skvělé polední menu s výběrem čerstvých sezónních ingrediencí, které vám zajistí zdravé a chutné obědy.

 

Seznam alergenů+420 721 441 440

Seznam alergenů

  1. Lepek
    pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy
  2. Korýši
  3. Vejce
  4. Ryby
  5. Arašídy
    podzemnice olejná
  6. Sója
    sójové boby
  7. Mléko
  8. Skořápkové plody
    mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie
  9. Celer
  10. Hořčice
  11. Sezam
    sezamová semena
  12. Oxid siřičitý a siřičitany
    E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228
  13. Vlčí bob
    lupina
  14. Měkkýši